Waarom solliciteren bij Liberein?


Waarom solliciteren bij Liberein?


Bij Liberein hebben we een droom. Stel nu dat we niet alleen hele goede zorg leveren, maar juist ook extra aandacht en liefde? Van dat idee kregen wij een grote glimlach op ons gezicht. Want van liefde wordt iedereen blij. De mensen die het geven. En de mensen die het ontvangen. Daarom kozen wij voor deze belofte: Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Een kant en klaar pakketje geluk kunnen we helaas niet bieden. Maar we dragen met onze aanwezigheid en hulp wél graag bij aan de basis voor een zo gelukkig mogelijk leven. Dat doen we door onze zorg te beginnen met de vraag: wat vindt u belangrijk? Om vervolgens écht naar u te luisteren en te handelen naar wat u wilt.  

We stellen onszelf ook vragen. Hoe zou ik reageren als dit mijn partner, moeder of opa zou zijn? Hoe kan onze zorg nog beter? Als ik dit zelf niet kan oplossen, wie of wat heb ik dan nodig? Zo proberen we altijd een antwoord te geven op uw wensen. Daar nemen en geven we ook de ruimte en de middelen voor.

Bij Liberein zorgen we voor 1300 mensen. Ze zijn allemaal uniek. Als je die eigenheid ziet en waardeert is zorg met liefde eigenlijk heel vanzelfsprekend. Onze medewerkers praten er dan ook niet zoveel over. Die doen het ‘gewoon’. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.Check hieronder hoe onze collega's hun werk bij Liberein ervaren.


Nieuwsgierig wat Liberein nog meer in huis heeft? Neem een kijkje op onze website www.liberein.nl