Over Ik Zorg. Bij Liberein.


Over Ik Zorg. Bij Liberein.

Ik Zorg. Bij Liberein. Om ook in de toekomst iedereen van goede zorg te kunnen blijven voorzien zijn er veel extra mensen nodig in de sector zorg en welzijn. Daarom is de overheid de publiekscampagne Ik Zorg. gestart. Op www.ontdekdezorg.nl vind je mooie verhalen van mensen die hebben gekozen voor de sector zorg en welzijn. Die mooie verhalen hebben we bij Liberein ook. Daarom is er nu Ik Zorg. Bij Liberein. Een campagne waarmee we nieuwe collega’s enthousiast willen maken voor onze organisatie. Check hieronder de persoonlijke verhalen van onze collega’s.

Mijn naam is Lian en ik zorg bij Liberein dat cliënten een gezellige dag ervaren,  geheel naar hun wens. Dus niet volgens vaste protocollen, maar meer op een manier, waar de client echt gelukkig van wordt.  Dat is enorm uitdagend, omdat ik veel vrijheid krijg om dat op een verantwoorde manier in te vullen. Maar als ik zie dat cliënten er blij van worden, dan word ik dat ook.

"Mijn naam is Anouk en ik zorg bij Liberein voor het eten en drinken van de cliënten. Maar niet alleen dat, ik assisteer ook bij allerlei verzorgende activiteiten voor de cliënten en werk mee bij de huishoudelijke taken. Maar het mooiste wat ik doe, is eigenlijk aandacht geven aan de cliënten. Als ik zie dat zij daar gelukkig van worden, ben ik dat zeker!"